Annons
Annons

I mitt huvud


Just nu håller jag på att spåna över hur jag vill ha övervåningen inredd och blev förälskad i dessa strömbrytare från Switchbox. hur snygg är inte denna design i borstad krom och blank mässing? I LOVE IT! 699 kr styck men det blir ju som en inredning på väggen, inte sant? =)

Annons

Jag längtar till HM Home´s nya linnekollektion släpps ute i butikerna. Om det är något jag älskar från HM Home så är det deras linnetextiler, kvalitén är riktigt bra och man får mycket för pengarna. Titta bara på kuddarna ovan, kuddrömmen! Jag får genast cravings att vår-pimpa våra soffor!


Efter att ha hört massa om Netflix-serien ”Unabomber” från oberoende personer så känner jag att detta är en serie jag snart måste se. Det är en verklighetsbaserad kriminalserie i åtta delar som handlar om FBI:s arbete med att hitta terroristen de döpt till ”The Unabomber”. Terroristen dödade tre människor och skadade ytterligare 23 i USA mellan 1978 och 1995, medelst genom hemmagjorda brevbomber.

 

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar