Annons
Annons

Hur mår du – måndag?


Ett citat som jag gillar är:

Någonting som jag har insett är att det är omöjligt att må bra och samtidigt ha negativa tankar. Jag har insett att när jag mår bra så är det för att jag tänker positiva tankar. Tankar där jag är hoppfull på vad livet har att vänta här näst. Då blir jag lite som ett barn; entusiastisk, hoppfull och ivrig! Tankar är den primära orsaken till allt.

Annons

Vaknar du upp denna måndag med negativa tankar så kommer du att må dåligt. Du kommer att må dåligt på morgonen och hela vägen fram till lunch, för att sedan fortsätta att må dåligt fram tills dess att du är hemma igen. Genom att tänka negativt så lägger man hinder för sig själv och sitt välmående.

Här gäller det att förändra tankarna och tänka på något positivt. När du har börjat med en god tanke så kommer du att dra till dig fler – fler – och ännu fler. Tro det eller ej, men tillslut kommer du att må bra igen.

Så kom ihåg att fånga de här ögonblicken när du mår bra och gör de mesta möjliga av dem. Fånga det positiva i den grå tillvaron och använd det till att bygga ett glädjefyllt liv. Helt plötsligt kommer en grå måndag inte att vara så grå längre – i alla fall inte genom dina ögon. ♡

Kom ihåg att du är bäst, ja, precis DU. ♡

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar