annonssamarbete med bio oil

Hur man använder Bio-Oil


För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om Bio-Oil och allt man kan använda den till (ni hittar inlägget här).

Idag tänker jag skriva om hur ni använder den. För visst är det ändå det viktigaste när man väl har oljan i handen? =). För er som missat så tävlar jag ut 10 Bio-Oil kit. In och vinn ett här.

Gravid

När jag var gravid och ville motverka bristningar läste jag mig till att det bästa sättet var att använda oljan efter att jag duschat och huden fortfarande är lite våt. Då masserade jag in oljan på magen och höfterna. Har ni andra områden som ni tror att bristningar kan uppkomma så smörj in där med. Man kan även tillsätta lite Bio-Oil i handen tillsammans med favorit Body-butter eller annan kroppskräm och sedan smörja. Jag brukade smörja mig en gång efter morgonduschen – och sedan smörjde jag mig även en gång innan jag gick och la mig inför natten. Ibland kunde jag även ta lite olja om jag kände att det ”kliade”. Ni som varit gravida – ni vet vad jag pratar om för kli 😉

Redan uppkomna bristningar

Kvinnor som använt Bio-Oil för att göra deras bristningar mindre synliga har applicerat oljan två gånger per dag (morgon och kväll) och masserat in oljan väl. Detta har de gjort varje dag – i 3 månader.

Acne-ärr

Precis som med bristningar ska man massera in oljan två gånger per dag. Läs mer ovan.

Anti-Aging

Massera in några droppar i ansiktet varje kväll innan du applicerar din nattkräm. Man kan använda oljan i hela ansiktet – även under ögonen. Kom ihåg halsen, dekolletaget och händerna! =)

Ansiktsåterfuktande

Lägg några droppar på huden innan du applicerar din foundation.

Håret

Borsta håret som vanligt. Lägg några droppar i handen och dra sedan ut oljan i längderna.

Resultat:

Jag älskar ju att googla på före- och efter bilder. Älskar ni också det så tycker jag att ni ska googla på ”bio oil före efter”. Då kommer ni att se vilka fantastiska resultat folk har fått. Jag har inte fått några bilder certifierade av Bio-Oil, därför lägger jag inte upp några här på bloggen.

Och som jag nämnde ovan – In och vinn ett här =) HEJA, HEJA! =)

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar