Annons
Annons

Hoppas att denna dag blir bättre


Godmorgon ♡

Usch vilken hemsk dag jag hade igår. Niclas tycker att jag är så dramatisk när jag drar till med ord som ”usch” och ”hemsk”, men för mig var den hemsk. Jag kände mig trött redan när jag vaknade, min träning gick sådär och jag väntade mest på att den där motivationen skulle kicka igång (vilket aldrig skedde) och jag gjorde övningarna lite halvdant. Sedan var jag seg med bloggen, inlägget som egentligen skulle komma ut klockan 12 var inte ute förrän klockan 2. Motivationen var på botten och allt jag ville var att krypa ner under täcket och sova. Snön piskade mig i ögonen när jag gick ut och det var – 10 grader utomhus.

Annons

Natten mellan torsdag – fredag förra veckan sov jag så sjukt dåligt, samma sak hände natten mellan måndags till igår. Någon sa att det berodde på fullmånen förra veckan, men vad har jag att skylla på denna vecka? Var det fullmåne igen? Ni vet när man bara ligger och vrider, vänder och absolut inte kan sova.

Så igår låg jag i soffan och tittade på Pippi Långstrump med Philip, Niclas köpte hem smokeyhamburgare med sötpommes och tryffeldipp, massa godis enligt min begäran och så delade vi på en flaska rött fylligt vin bara för att få in lite värme i kroppen.

Idag åker Niclas till till Barcelona på möte angående om Citysälj eventuellt ska starta i Portugal. Det ska bli jättespännande att höra hur mötet gått, jag menar, det kan ju påverka hela vår framtid. Går mötet bra och det känns bra så kanske vi flyttar inom kort, är  magkänslan tvärt om så stannar vi i Sverige. Spännande, spännande! Han kommer hem imorgon så idag och imorgon är jag själv med barnen.

William sa något om att han ville laga något gott med Nutella ikväll, vi får se vad det blir 🙂

Hoppas att ni får en underbar dag! ♡♡

Vi tände även en brasa. Så mysigt tycker jag =) ♡

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar