Annons
Annons

Helgens planer =)


Hej fina vänner!

Mår ni bra? Det gör vi! Niclas är på ingång, jag och barnen har lagat tacos och helgen kan starta =)

Vad har ni för planer till helgen? Här kommer mina i punktform =)

 

– I kväll ska vi äta tacos efter Williams önskemål. Ingredienserna blir: Köttfärs, wrap, majs, ananas, banan, ost, rostad lök, salladsblad och gurka =) Givetvis med guacamole till och tacosås =)

Annons

– I morgon åker jag och Niclas till Tylösand Spa, det ska bli jättehärligt att få koppla av, njuta. Ni får ju hänga med givetvis =)

– Spafrukost. Det är något med just frukost på spahotell. Det är alltid fokus på hälsa så därför känns frukosten alltid så hälsosamt. Nyttigt bröd, osötad müsli, goda smoothies, färskpressade juicer, nyttiga pålägg med massa frukt och bär =) Jag längtar!!

– Eftersom att vi lämnar bort barnen i morgon kväll är jag sugen på en riktig myskväll med chips och dipp. Det var väldigt länge sedan vi åt just chips med dipp. Vilken är er favoritdipp? Min är Holiday =)

– På söndag ska vi alla till Liseberg! Under helgen pågår det en Food Festival som vi ska spana in via ett samarbete med Liseberg, sedan ska vi givetvis åka en massa karuseller! Jag älskar Liseberg, gör ni? =)

– Hela veckan har jag tränat 20 minuter varje dag, måndag – fredag, så nu i helgen blir det fokus på vila och avslappning blandat med lite äventyr på Liseberg. Jag älskar balansen =)

IMG_20170518_114743_818

Jag med mina små solglasögon, haha =)

IMG_20170518_114731_181

Haha alltså, ser ni märkena efter dagens ”solning”. Jag hade ju benen i solen under tiden jag bloggade idag och jösses vad det tog. På bilen ser det ut som att jag har bränt mig, det har jag inte. Däremot ser det väldigt roligt ut att jag är brun framtill och vit baktill, haha =) Såå snyggt =) Jag har även satt ett plåster på benet efter mitt brännmärke från locktången. Jag vill inte att solen ska ta på såret så att det blir permanenta ärr.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

 


Annons


Laddar