Annons
Annons

Gult är inte fult =)


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Topp här // Jeans här 

Happy Sunday!

Niclas har precis åkt iväg till Göteborg för att springa seedingloppet inför Göteborgsvarvet. Vi tänkte följa med först men vi bestämde igår att jag och barnen stannar hemma och myser istället. Jag tänkte tvätta lite och förbereda inför våffel-lunchen som vi ska äta sen så fort Niclas är tillbaka =)

Egentligen hade jag tänkt att börja med Juice-detoxen idag bara för att det är: 1. Skönt att börja på en söndag för då är man på dag 2 redan på måndag . 2. Skönt att få det överstökat.

Men sedan så insåg vi att det är våffeldagen idag och det vill jag ju inte missa, så därför tänkte jag börja imorgon istället =)

Jag kan dock inte bestämma mig om jag ska köra 3 dagar eller 5? 3 dagar VET jag att jag kommer att klara, 5 dagar är jag inte lika säker på. Så därför är tre dagar ett safe card men samtidigt fem dagar en utmaning. Vad tycker ni? HELP ME!

Jag tänker att jag varje kväll även lägger ut recept på alla drinkar jag druckit under dagen – och vad jag tyckte om dom – ifall ni också vill köra samma kur i framtiden =)

Denna gula topp köpte jag i veckan. Jag älskar gult på kläder, speciellt nu i påsktider men även på sommaren. Det ser så fräscht ut =)

Annons

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar