Annons
Annons

Gravid i vecka 10 + pinsam olycka


Idag går jag in i graviditetsvecka 10 och jag har känt mig mer illamående i vecka 9 än i vecka 8.

Igår hände en olycka som var såååå pinsam. Jag hade precis borstat tänderna och stod i badrummet och skulle precis gå och lägga mig efter en ”stor” italiensk middag. Helt plötsligt spydde jag rakt ut och hann inte vända mig till toaletten utan spydde rakt ner i badkaret. Direkt efter kom en till spya och som ”tur” är hann jag vända mig till toaletten och det kom där. Vad tror ni hände sedan?

Annons

När jag skulle spola så blev det stopp i toaletten och hela toalettstolen svämmade över och min spya åkte rakt ner på golvet och ut i hallen. Mat så som spagetti, lax, pilgrimsmussla, tomat och annat mat blandat med vatten låg lite överallt på golvet. Jag höll på att svimma och spy på samma gång. Jag mådde så sjukt illa av att se maten överallt och toaletten slutade aldrig att spola så det bara rann och rann och maten blandades ut mer och mer – tills jag fick stopp på vattnet men då var det redan försent. Jag fick panik och ringde ner och bara ”ehh…. vi har lite problem med vår toalett” och upp kom två män.

Hela situationen var så pinsam och det slutade med att vi fick byta rum klockan elva på natten. Niclas var så arg på hotellet eftersom att deras toalett inte klarade av mer än en spya innan det blev stop och sa att deras toaletter var riktig ”skit” i dubbel bemärkelse, haha!

Det hela slutade i alla fall med att dom uppgraderade oss till den största svit jag sett. Tänk er en stor Hilton svit med flera olika rum, en härlig balkong och sängar stora och mjuka som jag vet inte vad.

Hela situationen slutade bra även om det så klart var jobbigt där och då... Jag tycker så synd om personalen på hotellet som fick reparera skadan och torka upp allt. Usch alltså….

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar