Annons
Annons

Gräsänka i några dagar


Idag åker Niclas iväg till Spanien. Han ska dit med jobbet och kommer hem natten mellan lördag och söndag. Det känns både tråkigt att han ska åka men samtidigt är jag glad för hans skull. Jag menar – hur skönt är det inte att komma iväg och se solen på riktigt efter denna gråa julledighet?!? Igår var det dock sol här i Borås för första gången i januari vilket var väldigt skönt. Bättre 8 dagar sent än aldrig 😉  Under tiden Niclas är borta kommer jag passa på att fixa klart en massa jobb, träffa vänner och mysa lite extra med barnen.

Annons

Jag kommer att få min dos d-vitamin när barnen har februarilov– då vi ska till Mauritius. Det ska bli härligt! Vi har dock inte bokat något hotell ännu men funderar på LUX* Belle Mare. Någon som varit där?

Hur som helst – gräsänka till och med söndag morgon – Jag saknar honom redan ♡ ♡ ♡

Ps. Igår kväll fick jag en liten avskedspresent, ska visa er lite senare =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar