Annons
Annons

GOTT NYTT ÅR!!


Hej bästa ni! ♡

Jag vill bara kika in och önska varenda en av er som läser ett gott nytt år 2018! Jag ser fram emot 2018 och allt vad vi ska uppleva. Har ni några speciella drömmar eller önskemål? 

Annons

Jag tror att 2018 kommer att bli ett av de bästa åren i mitt liv. Jag är så tacksam och glad över vad 2017 har givit mig och min familj. Tänk att vi nu är en tvåbarnsfamilj med en sjuårig liten pojke som håller på att gå in i den lilla puberteten och en tvååring som börjar prata allt mer och mer och bli en liten pojke istället för ett spädbarn. Jag är så tacksam för att vi har livet på vår sida och att jag redan har allt som betyder något. Jag har min lilla familj, ett bra jobb, underbara vänner och ett fint litet slott som vi bor i. Jag känner frid och lycka och sålänge jag får vara tillsammans med min familj så är jag som lyckligast, de är mitt allt.

Jag och Niclas har tillsammans tagit oss igenom eld, vatten, prövningar och hopp men aldrig svikit varandra. Vi har aldrig varit så fattiga som när vi gifte oss men trots det blev bröllopsfesten helt magisk och underbar, allt som behövdes var kärlek och underbara vänner som ställde upp i vått och torrt. Jag är så stolt över att vi år 2018 kommer att fira 10 år tillsammans.

 

Idag har jag även bloggat i 1,5 år! I 1,5 år har jag alltså bloggat varje dag! Tänk vad mycket som har förändrats sedan dess. Tack för dessa fina månader och jag ser fram emot flera år till tillsammans med er. Ni känns verkligen som mina vänner och jag är så glad över att vi kan dela allt från tankar, vardag, åsikter, problem och allt där emellan. Tack för att just du är DU!

Jag önskar DIG en helt fantastiskt och magisk kväll och en toppenstart av år 2018. Vi hörs nästa år!! STOR KRAM från lilla mig ♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar