Annons
Annons

Gör egen hälso-juice =)


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Att få i sig bra mat är viktigt för mig. För ett år sedan fick jag en råsaftcenfrug av Niclas och sedan dess gör jag nyttigare juicer minst en gång i veckan. Visst kan man köpa juice ute, men jag gillar att göra min hemma. Det är så uppfriskande, gott och ett perfekt sätt att få i sig vitaminer och mineraler.

Annons

Här kommer mitt favoritrecept. Jag brukar göra en sats och sedan dricka den som mellanmål under två dagar.


 

Du behöver:

10 äpplen

100 gram ingefära

250 gram färsk broccoli

1 kruka mynta

0,5 dl vatten

1 msk matcha pulver

Gör så här:

– Sätt allt förutom matcha pulvret i en råsaftcentrifug (jag använder den här) och kör!

– Blanda sist i vatten + matcha pulver och vispa tills pulvret har löst sig, klar!

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar