Annons
Annons

Godmorgon + Ingen väska


Godmorgon fina ni!

Nu har vi precis vaknat här i Sorrento. Vi bor på ett jättefint hotel som heter Grand Hotel Ambasciatori och allting är verkligen jättebra, förutom en sak! Jag har inget bagage.

Vi mellanlandade i Tyskland igår och där blev även min väska kvar trots att alla andras väskor kom. SÅ typiskt! Vi är ju här med ett annat par så jag fick låna en klänning som jag använde igår på restaurangen och just nu.

Annons

Efter frukosten ska jag och Niclas ta en snabb shoppingrunda och köpa en klänning och lite andra saker som man gärna vill ha. Förhoppningsvis kommer väskan idag så då får jag tillbaka mig själv känns det som, haha =)

Nu ska vi snart möta dom andra nere vid frukosten!

Hoppas att ni har en härlig morgon =)♡♡♡

Vår balkong ♡

Utsikten från hotellrummet ♡

Jag just nu. Som tur är hade jag med mig lite smink i handväskan. Dock fattas typ hälften av ansiktet men jag ska vara glad för det lilla. Jag fick även tvätta mina trosor för hand inatt eftersom att jag får panik av att duscha och sedan sätta på mig använda trosor, haha =) Verkligen ett I-landsproblem =)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar