Annons
Annons

Gårdagens snölykta


Alltså, jag älskar att beställa hem mat via internet. Jag denna vecka har jag redan beställt mat 2 gånger – och då är det onsdag morgon just nu!

Beställer man sent på kvällen så kommer det på eftermiddagen, beställer man lite tidigare kommer de direkt efter frukost. Alltså – detta är verkligen det nya! Slippa lägga massa tid på att åka och handla mat med trötta små barn är guld värt.

Annons

Igår ägnade vi eftermiddagen till att leka utomhus, jag tog en promenad med barnen i snön, byggde en misslyckad snögubbe och gjorde en liten snölykta.

Sedan lagade vi tonfiskpasta. Egentligen ville jag äta lax, men jag är så rädd för att köpa fisk som inte är MSC-märkt – vilket inte fanns på den hemsida jag beställde mat ifrån –  så det fick bli tonfisk med pasta istället. Jag stekte finhackad lök i smör, rörde i créme bonjour (vitlökssmak), creme fraiche, salt och peppar. Så enkelt och gott. Tog bara några minuter att röra ihop =)

Gud vad jag ser sur ut på bilden, det var bara för att snön bländade mina ögon så jag var tvungen att kisa, haha =)

Bild på snölyktan. Barnen hoppade och studsade när vi tände den. Sedan stod dom i fönstret och tittade på när den lös så fint där ute =)

När jag ändå beställde mat passade jag på att beställa hem tulpaner i mixade färger, så fina! Vill ni ha tips på hur man får långlivade tulpaner så har jag gjort ett inlägg om det här.

Efter maten spelade barnen spel tillsammans. Det där med att man inte kan ha utbyte av varandra som syskon om det skiljer för många år är verkligen en myt, eller i alla fall gäller det inte alla barn. ♡

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar