Annons
Annons

Gårdagens middag


Igår åt vi en helt fantastisk middag. Niclas kom hem och så delade vi på ett glas Privat (ni vet mitt favoritbubbel).  Sedan lagade jag en förrätt som var friterad buffelmozzarella. Så lätt att göra men så sjukt gott! Finns det något härligare kombination än tomat, buffelmozzarella, basilika och olivolja?

Annons

 Till huvudrätt åt vi kyckling med en god tryffel – och svampsås och stekt potatis. Till det drack vi ett Amarone vin. Behöver jag säga att det var himmelskt?Till efterrätt gjorde jag ett safecard. Niclas Ä L S K A R nämligen prinsesstårta, så därför köpte jag det. Personligen föredrar jag andra efterrätter – men Niclas, haha. Han är helt frälst =) Ni skulle sett hans ögon när William dukade fram tårtan. De tindrade som en stjärnklar kväll!


Hoppas att ni får en underbar torsdag så hörs vi om en liten stund! ♡

Dela
Tweeta
Maila
7 kommentarer

Annons

 


Laddar