Annons
Annons

Gårdagen & mot Landvetter


Alltså vilken dag igår – och sååå mysig!

Jag och barnen fick lite egentid hemma, sedan köpte vi med oss lunch hem efter lunchen däckade alla i soffan en stund tills pappa och min lillebror ringde på dörren och var redo för Sverige-matchen mot Mexico.

Annons

Jag trodde verkligen att Sverige spelade sin sista match i VM men jag hade sååå fel!! Redan efter fem minuter tyckte jag att man märkte att det var ett helt annat lag och igår spelade dom så jäkla bra! Heja, heja Sverige!! Vi alla skrek och hoppade vid varje mål. Pappa satt så nervös i soffan och andades först ut när tredje målet kom.

Efter det kom Niclas hem med Pizza och sedan packade vi och fixade inför resan idag.

Just nu sitter vi i bilen på väg mot Landvetter och vår fina vän Phillip kör oss. SÅ SNÄLL att han offrar sin morgon för att köra oss, vi hämtade honom klockan fem imorse.

Babes, jag uppdaterar er snart igen! 😍❤️

Bild på killarna när de åkte bil på Citygross=)

Till fotbollsmatchen hade vi köpt 2 paket med små miniglassar, det var ju såå varmt igår! Första halvleken åt vi Daim och andra Tip Top =). Sååå gott! =)Bild på mig när jag packade igår kväll. Igår var en sådan dag där jag struntade fullständigt i hur jag såg ut. Smink och  hår fick vänta. Gissa vad det står p min t-shirt dock? Joooo, ni gissar rätt!….. California =)

Hej från Phillip!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar