Annons
Annons

Gårdagen + idag ♡


Igår var en underbar dag. Mina fötter blev till babyfötter efter fotvården, min kropp var avslappnad efter massagen och mitt ansikte fick mer glow efter ansiktsbehandlingen.

Kvällen spenderades tillsammans med Niclas, min kompis Viktoria och Niclas lillebror Mattias. Vi startade kvällen hemma hos oss med vin + ost & chark för att sedan äta middag klockan 21 på en Italiensk restaurang här i Borås som heter Vinci. Sedan åkte vi hem till oss igen och satt uppe och pratade tills alla däckade i soffan av trötthet.

Annons

Idag har vi bara myst hemma. Niclas har grillat lunch åt mig och barnen, sedan tittade vi på ett avsnitt av Bonusfamiljen och nu tänkte jag ta en eftermiddagsnap innan vi ska hem till Niclas mamma på födelsedagsmiddag klockan sex ikväll. En lugn dag med andra ord, väldigt skönt 🙂 ♡

Hoppas att ni också har en mysig lördag. ♡♡♡

Jag och världens bästa Viktoria ♡

Niclas och Mattias är uppe i ett samtal med Viktoria, haha. Jag smygfotade lite 😉 ♡

Finaste V ♡

Jag var tvungen att ta bild på vädret idag, så himla härligt väder! Det är så vackert när det ligger snö på marken samtidigt som solen strålar för fullt =) ♡

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar