Annons
Annons

Gårdagen i stan


Igår mötte jag och barnen upp mamma i stan och åt sushi! William fick välja ställe eftersom att han fyllde år och han valde Eest, TUR för det är såå gott =) Sedan mötte vi upp min svägerska, Heko och lilla Elma (bebisen) och sist även Niclas bror. Vi stod och tittade på alla flak som åkte förbi och Philip var helt fascinerad av hur de dansade och sjöng! haha =)

Annons

Jag startade med 11 bitar och sedan gick jag nog och hämtade fem bitar till! Så himla gott =) Jag äter ju alltid så sjukt mycket wasabi till och alltid två cola light eftersom att jag måste ha något svalkande i närheten när det bränner till, haha =)

Veronica (min svägerska), Mattias (min svåger), Philip, William, Heko (Veronicas man) och i vagnen låg lilla Elma som nu precis fyllt tre månader =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar