Annons
Annons

Gårdagen i Heestrand


Gårdagen gick så otroligt snabbt! Vi bjöds på en fantastisk skaldjursplatå och jag tror att vi åt i två timmar, haha! Det var såå gott!

Efter lunchen tog vi en promenad ner till havet och sedan var det i princip dags för middag igen. Oxfilé, potatisgratäng och en jättegod svampsås. Alltså mums!

Annons

Det blev en hel del Amaronevin och nu tror jag att jag har druckit vin för hela veckan nu, haha! =) Även om det inte var stora mängder på samma gång så var det ändå vin i flera timmar i sträck; från lunch till middag till läggdags i princip, haha =)

En väldigt mysig dag och vi blev verkligen rejält bortskämda med massa god mat och underbart sällskap. Nu är jag och barnen hemma i Sjömarken igen. Niclas har fått rycka ut till en fastighet eftersom att Securitas ringde inatt och berättade att det blivit ett vattenläckage i en av fastigheterna. Så vattnet har fått vara avstängt i hela fastigheten sedan klockan 01 imorse så Niclas är där nu och försöker fixa till problemet. Stackars de 8 familjerna som bor i huset  – jag hoppas att det löser sig snabbt =)

Nu ska jag och barnen titta på en film och bara mysa tills Niclas kommer hem =)

 Massa kräftor på ett otroligt fint fat ♡

Philip ville hålla i hunden Doris koppel =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar