Annons
Annons

Gårdagen!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Liknande topp här och även en annan liknande här // Byxor här 

Godmorgon Bästa Du! ♡

Hoppas att ni har sovit gott!

Igår var en fullspäckad dag, jag har hann inte göra någonting men samtidigt få allting gjort på samma gång känner jag.

Annons

Kvällen bestod av ett möte med Williams fotbollsklubb där jag är med i en trivselkommité för hans lag, sedan kom jag hem vid åtta och höll på att dö av hunger. Vi fick både smörgåstårta och bulle men Philip åt upp nästan hela min bit av smörgåstårtan (jag tog uppenbarligen en för liten bit, haha) och när det kom till bullen så fick han min. Så när vi väl kom hem strax efter åtta på kvällen så åt jag för två kändes det som, haha =) Och nej, icke gravid för de som börjar spekulera ;).

Idag tänkte jag spela in en YouTube video där jag visar hur jag redigerar mina Instagrambilder. Jag har fått ganska många frågor på DM om vilket filter jag använder etc, så jag tänkte att det kanske är en rolig grej att se på för jag använder inte bara ett filter, eller vad tror ni?

Dags att väcka barnen innan förskolan/skolan! Önskar er en toppendag! STOR KRAM!!

Bilderna är från igår. Philip älskar att krypa ner hos William innan de ska sova. Det är så fint att se samhörigheten mellan de två, även om det så klart också finns stunder med tårar och ilska, så är stunderna där kärleken spirar något som smälter mammahjärtat. ♡

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar