Annons
Annons

Gårdagen


Godmorgon!

Här hemma vaknade vi för ca en halvtimme sedan. Vi började dagen med att städa upp efter gårdagens middag. Niclas håller fortfarande på att diska upp det sista samtidigt som han lagar frukost till oss och jag satte mig snabbt för att skriva hej till er! =)

Annons

Snart ska jag och William gå på bio och se Pelle Kanin med en vän och hennes barn, sedan ska vi nog bara mysa ikväll. Jag hade tänkt titta på Mello reprisen, men den kanske inte alls är lika roligt i repris? Kul att Benjamin vann i alla fall, jag hejade på honom (den enda låt jag hört från mello iof, haha).

Önskar er en underbar söndag! =) 

Igår gjorde jag löjromstoast för andra gången och MUMS vad gott det är!! Hyvla potatis med en mandolin, fritera och häll sedan på tryffelolja och salt. När chipsen har svalnat så lägger du på creme fraiche, löjrom och dill. Så enkelt, lätt men så otroligt gott! =)

Jag bad Niclas ta kort på min klänning. Han missade att fånga helheten så att man ser hur klänningen ser ut i helkropp och tyckte tydligen att taket var roligare, haha 😉 Men han gjorde sitt bästa hälsar han 😉  Länk till den här. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar