Annons
Annons

Friday – Red Lipstick


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag är ingen – röd läppstift- människa. På vissa ser det helt smashing ut, på mig blir det bara konstigt. Jag gillar att använda lite brun-rosa toner på mina läppar. Rött läppstift känns väldigt främmande, jag känner inte igen mig själv.

Annons

Hur som helst, nu har jag testat det i alla fall. Läppstift HÄR även om jag inte kan rekommendera det. Det beror nog inte på läppstiftet utan på mig 🙈 Topp HÄR, den är dock fantastiskt fin och finns på rea nu såg jag! 

 

När hela huset är städat, blommor står på bordet och maten är färdigköpt, ja, då vet man att det är helg. Eftersom att vår städerska har varit bortrest under en månads tid och vi inte vill ha någon ersättare (jag är väldigt försiktig med vem jag släpper in i huset), så har vi städat själva idag. Det fick bli dagens träningspass, känslan efter är precis densamma 😉 Nästa vecka är hon tillbaka vilket känns skönt =)

Nu är det dags för naturgodis (åhh minns ni när man var ung och trodde att naturgodis var nyttigt? 😂 Saknar den tiden!), ett glas rött vin och mys med familjen.

Önskar er en härlig fredagskväll ♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar