Annons
Annons

Fredagslista – WHOOP WHOOP! =)


Humör idag?

Jag är såååå glad för att det är fredag idag!! Hurra! =)

Vad gör du exakt just nu?

Jag sitter vid köksbordet och skriver detta inlägg, dricker citronvatten och ska snart väcka barnen för frukost.

Annons

Jag ska också äta frukost, men först tänkte jag träna i 30 minuter. Frukosten smakar så mycket godare efter ett träningspass tycker jag =)

Dagens planer?

Idag ska jag filma en Beauty-video till Youtube. Idag tänkte jag testa ett jätteroligt beauty-hack som verkligen blivit viralt bara de senaste dagarna! Jag är så exalterad på om det verkligen fungerar och OM det gör det så är det en life-changer för mig, haha =)

Efter inspelningen ska jag jobba med bloggen med allt vad det innebär. Sedan kommer städerskan klockan ett också – så då kanske jag passar på att gå en promenad med barnen eller något annat kul =)

Helgens planer?

Denna helg har jag verkligen längtat efter! Vi ska göra: I N G E N T I N G. Nä skoja, men vi har inte planerat in så mycket just för att vi behöver en lugn helg där vi bara myser och bara ÄR. Imorgon ska jag färga håret (SÅ EXHALTERAD!!!) eftersom att jag vill ändra hårfärg och gå mer åt det kallare hållet. Efter frisören ska jag hem till Niclas syster Veronica. Vi ska mysa och så ska jag även ta med mig min systemkamera och fota ”Newborn- bilder”. Idag är lilla bebisen en vecka och en dag så det blir perfekt att fotografera henne imorgon. Efter det ska vi nog bara åka hem, laga en god flera-rätters-middag, ta ett glas vin och bara njuta av kvällen.

På söndag ska Niclas springa Seedingloppet i Göteborg. Beroende på väder så följer vi med som sällskap och för att heja på honom =)

Vad ser du mest fram emot i helgen?

Att få slappna av lite, umgås med barnen och att ha en lugn helg.

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Det var nog att få umgås med Philip så mycket som jag gjorde eftersom att han har varit hemma ganska mycket den här veckan. Han är så mysig och härlig. Eller, en sak till: VÅFFLORNA! Jäklar vad goda de blev! Recept här för er som missat.

Veckans fundering?

När blir det vår och när ska snön smälta bort? haha =)

Vad gjorde du för ett år sedan?

För prick ett år sedan höll jag på med juice-detox. Jag tänkte ju kanske göra en nästa vecka! Måste peppa inför den under helgen bara, haha =)

Detta var min frukost för exakt ett år sedan… =)

… och detta var min lunch =) Åhh nu blev jag hungrig!! Jag kanske ska äta lite frukost innan träningen ändå?

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar