Annons
Annons

Fotbollsmatch och att inte applådera åt alla


Igår hade William fotbollscup. Hela laget var så duktiga men framförallt är jag så stolt över William som var superduktig och riktig målskytte! Han gjorde mål efter mål efter mål och det var så kul att se hur duktig han har blivit när han dribblade, fintade och sköt skruvar in i mål med vänsterklacken.

Annons

Någonting som jag, Niclas, min pappa och svärfar reagerade på var att när William gjorde mål så applåderar inte alla föräldrar i vårt lag. Vi klappar givetvis åt alla, hejar och peppar men tyvärr märker vi av att alla inte gör desamma. Om något annat barn i Williams lag gör mål då applåderar dom men inte när William gör mål. Detta gällde givetvis inte majoriteten utan bara vissa föräldrar.

Jag förstår att man kanske tycker att det är lite extra roligt när någon annan än just William gör mål eftersom att han gör mål så ofta, men samtidigt tycker jag att det är dåligt att man inte klappar, hejar och är lika positivt inställd till alla barn. Jantelagen givetvis men det var någonting som vi har reagerat på tidigare och igår blev det extra tydligt. För mig är det en självklarhet att man hejar på alla i laget och applåderar alla.

Hur som helst så var det jättekul att titta på när alla spelade och det är så kul att se att dom har så roligt på planen. Fotboll är verkligen en så kul sport =)

William var så trött!! Fyra matchen i stekande sol! Men de alla kämpade på vilket var härligt att se! =)

Philip svalkade sig med glass i skuggan =)

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons

 


Laddar