Annons
Annons

Fotbollscup och myskväll


Igår spenderade jag och Viktoria hela förmiddagen fram till klockan tre på en fotbollscup. Jag trodde att det bara skulle vara två matcher mellan klockan 11 och 12 men det slutade inte förrän efter klockan tre. PUH! Som tur var så fanns det korv med bröd och dricka att stilla vår hunger och svalka oss med i hettan =)

Annons

Efter fotbollcupen gick vi och åt lunch på vårt favoritställe Vinci i Borås! Mums vad gott det var =) Barnen var också med =)

Efter lunchen köpte vi alla var sin glass, jag tog mjukglass med karamellströssel på =)

Sedan åkte vi hem till oss och myste, på kvällen kom ytterligare en tjejkompis över, så vi grillade och sedan satt vi bara och pratade tjejsnack hela kvällen fram till klockan två. Haha! En väldigt mysig och rolig kväll =)

Jag och min bästa Toris (Viktoria)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar