Annons
Annons

Första dagen med juicedetox


IMG_1981

I går var första dagen med juicer.

Hur gick det?

Efter första juicen (som jag drack till frukost) så var jag fortfarande hungrig. Jag är ju van att äta en riktig frukost så min kropp var inte riktigt van vid att bara få en juice. Utöver det så gick dagen bra. Jag mådde inte dåligt, hade ingen huvudvärk eller någon annan biverkning förutom att jag var lite småhungrig hela dagen. haha! Men det kan jag ju leva med.

Annons

Jag hoppas att det går bättre i dag angående hungern. 🙂

IMG_1983

Philip tyckte också att det var jättespännande med juicerna. Han ville gärna smaka men han är lite dålig på att suga upp via sugröret så jag fick ta bort locket så att han fick smaka. Och han gillade det. 🙂 ♡

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar