Annons
Annons

Flytta till Portugal


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Denna onsdag har bara susat förbi. Jag började dagen med att träna en timma, det behövdes verkligen efter all god mat som jag åt i Mauritius. Sedan har jag jobbat, gjort bokföring, lunchat med en vän, svarat på mail och sedan var det dags att åka och hämta barnen från förskolan/skolan. Dagarna går så snabbt!

Annons

Niclas ringde också och är sugen på att flytta till Portugal i ett år eller två av rena businesskäl. Vill man det? Jag kan ju portugisiska, men vill man flytta från tryggheten i Sverige? Jag måste erkänna att det lockar lite när man ser bilder därifrån, att folk sitter ute och äter middag endast iklädda i en tjockare tröja. Det vore faktiskt ganska kul att hyra ut huset och testa på att bo utomlands.

Vad tror ni? Skulle ni följa mig om vi flyttade?

Liknande kofta här // Liknande linne här // Jeansmodell här // Läppenna här // Ögonbrynspenna här // Eyeliner här


Idag åt jag lunch med min kompis och vi åt något så fancy som Paulúns Superbowl som jag letade fram i frysen. Första gången jag testar deras superbowl och det var faktiskt gott! Gott för att vara färdigmat från frysdisken alltså =)

Dela
Tweeta
Maila
12 kommentarer

Annons

 


Laddar