Annons
Annons

Family – update


– Jag färgade mina ögonbryn och ögonfransar igår med brun färg. Så enkelt och smidigt att köpa med sig hem och färga bort alla ljusa solblekta strån. Att det bara tar 3 minuter är perfekt för en stressad mamma, haha =)

Annons

– Williams simskola är klar för terminen. Han gillar inte alls simskolan så han är är väldigt glad att det var sista gången i onsdags. Nu har han bara fotboll två gånger i veckan och basket en gång i veckan. PUH! Frågan är William eller jag är gladast?

– Niclas har haft riktig huvudvärk med vattenläckan i fastigheten som verkar vara att en hyresgäst glömt att stänga av kranen i badrummet. Det har tagit flera dagar att komma i ordning. Väggar, tak och golv har varit svullna av vattenskadan, boende har ringt och varit arga eftersom att de vill att allt helst ska lagas på samma sekund som skadan var skedd och Niclas har fått börja morgonen med huvudvärk flera dagar i rad. Jag är SÅ glad för alla inblandades skull att detta äntligen har fått ett ljus i tunneln.

– Vi såg en film häromdagen som heter ”The Terminal” som släpptes år 2004. Omslaget ser så tråkigt ut att vi aldrig varit sugna på att se filmen. Sanningen är att den var lite seg i början men efter en kvart var både jag och Niclas helt uppslukade. Den har fått bra betyg på IMDB (7,3) så det är ett filmtips till er från oss =)

– Philip är så duktig med pott-träningen. Även om det sker lite olyckor då och då så säger han numera ofta till när han både vill göra nr 1 och nr 2. Jag tycker att han är världens sötaste när han springer mot toaletten och håller för hans lilla rumpa eftersom att han är rädd för att bajsa på sig. Bara en mamma kan tycka att sådant är gulligt, jag vet.

– Jag älskar hur podd-världen äntligen har hypat! Det finns så många bra podcast nuförtiden att det är svårt att hinna med – tiden räcker inte till för att lyssna på alla. Men hey, ett BRA problem om du frågar mig =)

– Korv Stroganoff har varit en riktig favorit här hemma denna vecka. I onsdags lagade jag fyra portioner och allting gick åt på ett nafs. Philip grät för att han ville ha mer mat och William beklagade sig över att han också ville ha mer. Därför gjorde jag åtta portioner korv stroganoff i torsdags och denna gång fick alla en rejäl portion. Ingredienser: Stekt lök, falukorv, matlagningsgrädde, tomatpuré, kinesisk soja. Serverades med kokt ris och kokta morötter. =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar