Annons
Annons

Få bort lös och slapp hud på magen


Hej Laila, jag äääälskar verkligen din blogg. Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på.

Min mage ser jätte skrynklig ut efter graviditeten. Jag är smal i övrigt och nöjd med min kropp med kläder på (om jag inte har tajta kläder för då syns min överflödiga hud igenom).  Men nu kommer sommaren och jag skäms över att ha bikini på mig. Alla andra har fina bikinis och tajta kläder och jag har alltid på mig baddräkt och kläder stora som tält över magen. Har du några tips på vad jag kan göra för att få en fastare hud på magen? 

Annons

SVAR: Hej bästa du och tack för de fina orden! Jag blir såå glad!!

Vad ledsen jag blev över ditt mail. Inte för att du har överflödig hud på magen, för det är väldigt vanligt efter en graviditet (eller en stor viktminskning), utan för att du mår så dåligt över det. Så efter att jag fick din fråga så var jag tvungen att göra en riktig och grundläggande research inom ämnet. Det känns som att jag har läst igenom hela google och ”Loose Tummy Skin” samt massa vetenskapliga artiklar och här kommer mitt svar: Jag hatar att säga detta men jag vet att du vill veta sanningen. Idag, år 2018 så ska du inte lägga pengar på laser eller andra liknande behandlingar, det är verkligen bortkastade pengar. De behandlingar som verkligen ger resultat på riktigt gör jääääätteont, är svindyra och det är inte ens säkert att resultatet förblir permanent.

Det enda som jag kunde hitta som verkligen hjälpte vad en bukplastik och då skär man så att ärret blir i naveln och under magen så att den inte syns. Det stod också att just bukplastik är en av de lättaste och säkraste operationerna att göra när det kommer till större plastikkirurgiska operationer.

Jag vet att detta inte var svaret som du ville ha men jag har inget annat svar. Jag uppmanar dig inte till det, men den sista utvägen för att slippa lös hud på magen (efter träning, bra kost etc.) är plastikoperation. Själv skulle jag fundera på hur viktigt det är med bikini eller tajta kläder, det svaret har bara du. ♡

Instagramprofilen Tammy Hembrow har fött två barn och lägger ur en hel del träningsbilder. Tittar man igenom hennes flöde så tror man att hennes mage är extremt ”perfekt” (om det nu finns något som heter så, men ni förstår vad jag menar). Men bilden ovan la hon ut och skrev att hon var stolt över sin mamma kropp och hennes lösa hud. Många hade antagligen tagit en ny bild, men jag tyckte att det var bra gjort att Tammy valde att publicera den. 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar