Annons
Annons

En väldigt läskig natt!


Igår kväll satt vi uppe och pratade till sent. Runt klockan ett på natten åkte min svägerska och hennes familj hem och i samband med det så vaknade Philip. Allting var frid och fröjd och vi vinkade hejdå glatt.

Annons

Under tiden jag skulle gå och göra mig i ordning inför natten (borsta tänderna, ta bort smink etc) så satt Philip med Niclas och hans bror (som sov över) i vardagsrummet.

Helt plötsligt börjar Philip skrika, tänk er panikskrik: ”Titta där” och pekar samtidigt på någonting i rummet. Han bara skriker rakt ut i ren och skär panik. Det var som att någon höll på att bli mördad, så skrek han och han skrek utan stopp. Det var ju ingenting i rummet men han fortsatte att peka och skrek” TITTTTTAAAAA” samtidigt som han var helt panikslagen.

Jag gick in med honom i vårt sovrum och försökte lugna ner honom men han bara skrek och skrek och även där inne skrek han ”Titta där”, samtidigt som tårarna bara sprutade och han skrek rakt ut i gråt. Han skakade jättemycket och vi märkte att han var såå rädd.

Jag vågade inte vara inne med honom i sovrummet själv eftersom att jag blev rädd när han skrek så. Så vi alla gick ut i vardagsrummet där han fortsatte peka och skrika ”TITTA DÄÄÄR” samtidigt som hela hans kropp skakade och tårarna sprutade.

Efter ca 20 minuter lugnade han ner sig och jag fick lägga honom under en filt och amma samtidigt som vi satte på hans favoritlåt på YouTube ”Johny Johny Yes Papa”. I dessa lägen är det så skönt att ha kvar amningen, även om jag inte ammar ofta är det ändå en enorm trygghet att ha nära till hands.

Tillslut lugnade han ner sig men han tittade sig fortfarande storögt runt om kring sig. Runt två – halv tre tiden kunde vi äntligen somna i sängen.

USCH alltså! Jag är egentligen inte vidskeplig men jag blev såå rädd igår. Såg han någonting som vi andra inte såg?

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar