Annons
Annons

En typisk Laila outfit


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Idag har varit en bra dag. Jag startade dagen med 40 minuters träning sedan lämnade jag barnen på skolan/förskolan.  Dagen har sedan bestått av planering och arbete. Kul och jag är så taggad inför 2018! =)

Annons

Jag tänkte visa er en typiskt ”Laila outfit”. Jag älskar stretchjeans, ett linne och en stor och gosig tröja över. Man blir inte för uppklädd men inte heller för nedklädd. Det passar perfekt en helt vanlig dag.

Jeans // Liknande topp // Kofta // Liknande mössa (samma modell fast lite mörkare), Liknande skor


Nu väntar middag, bad, mys, bus och sagostund tillsammans med barnen. Hoppas att ni har en underbar kväll och kom ihåg att DU är bäst, precis som du är! ♡ ♡ ♡

STOR KRAM!!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar