Annons
Annons

En trött dag


Åhh, igår hade jag en riktig trött dag och orkade knappt röra mig från hotellrummet till lunchrestaurangen – i princip. Vi låg på hotellet och solade, sedan tog Niclas barnen ner och köpte glass och så fick jag sova en liten stund på rummet efter lunchen.

Annons

Jag vill inte ens tala om lunchen – världens äckligaste lunch om ni frågar mig. Vi gick till ett berömt taco-ställe som fått pris för USA:s bästa Burrito. Jag beställde en vanlig taco och jag skämtar inte när jag säger att den var helt dränkt med ost. Jag såg inte ens mina två enorma taco som låg under all ost. Som gravid och lite illamående redan från början kan ni förstå att jag inte tyckte att det var så jätte fräsch mat – haha. En hög med ost var det sista jag önskade mig.

Till middag tog vi första bästa amerikanska restaurang som låg hundra meter från hotellet och åt där.

Idag känns det bättre även om tröttheten kommer och går – likaså illamåendet.

Ett glas cola zero och ett glas vatten =)

Jag såg världens gulligaste valp inne i restaurangen. Åhh vad gosig den såg ut när den låg och sov i sin mattes famn – sååå trött. Jag var tvungen att smygfota den som minne. 

Bild på min sallad. Jag beställer oftast sallad numera på restaurangen för det slutar alltid med att jag får hjälpa Philip att äta upp hans barnportion också, haha =)

Niclas tog ribs med pommes =)

Philip älskar pommes! 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar