Annons
Annons

En oväntad vändning – Är jag Gravid?


Jag har mått lite dåligt ett tag. Inte psykiskt utan fysiskt. Exempelvis så har jag spytt några gånger, haft lite ont i magen och känt mig allmänt konstig.

I måndags förra veckan gjorde jag ett graviditetstest bara för att kolla så att jag inte var gravid. Jag har ju hormonspiral så tanken kändes konstig, men jag ville ändå testa. Den var negativ.

Annons

Som tur är så känner jag min kropp ganska bra. Jag är bra på att lyssna på kroppen när den beter sig avvikande och jag har känt att någonting inte har varit helt i sin ordning.

Eftersom att jag inte var gravid så blev jag lite orolig för att det var något fel med min kropp. Var jag allvarligt sjuk? Jag brukar verkligen inte vara den som oroar mig, men jag kände att min kropp inte var sig lik.

Idag gick jag och Niclas och handlade lite kläder eftersom att min väska kom bort under vår flygtransfer och på vägen hem spydde jag lite på gatan. Från ingenstans mådde jag helt plötsligt illa och sekunden efter kom maten upp. Då blev jag rädd och började att gråta (så konstig reaktion?). Men jag kände att någonting inte stämde med min kropp.

Jag och Niclas pratade då om att vi kanske borde köpa ett graviditetstest till bara för att utesluta en graviditet. Nu har vi precis köpt ett test och imorgon bitti ska vi testa eftersom att det var då apotekaren sa att det var bäst att testa.

Antagligen så är det ingen graviditet men det känns skönt att testa så att jag vet hur det ligger till.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar