Annons
Annons

En mysig fredag


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Vid lunch mötte jag och barnen upp Niclas på stan för att äta en riktig myslunch hela familjen. William fick välja restaurang så det blev Vinci, en italiensk restaurang (en av mina favoriter i Borås).

Annons

Sedan gick William och Niclas på bio (solsidan, jag har redan sett den) medan jag och Philip strosade runt lite i stan. Jag shoppade ett par jeans med hål i knäna (pappa kommer tro att vi har ont om pengar, på riktigt alltså), en jätteskön kofta från Gestuz, en klänning från Ganni (så snygg på). Allt detta var på rea. Sedan köpte jag även födelsedagspresenter till Niclas syster som fyller år (innehåll hemligt), handkräm och ett doftljus. Vad länge sedan det var jag bara strosade omkring på stan och gjorde just ingenting mer än att shoppa. Ingen stress utan bara rent strosa-runt-shoppande. Det var så befriande på något sätt =).

Nu kom vi precis hem och fredagsmyset väntar! Hoppas att ni får en underbar kväll!

Jag åt Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, pressgurka och smörsky. MUMS!

Till efterrätt blev det paj med vaniljsås =)

Bild på doftljuset jag köpte. Det står tänt just nu och doftar så gott i hela huset =)

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar