Annons
Annons

En liten lista


– Just nu är jag i en evig dimma som jag aldrig kommer ur. Jag är så trött och sover 12 timmar per natt (hur sjukt?) samtidigt som jag knappt orkar med någonting annat. Jag försöker att hänga med som vanligt men jag orkar helt enkelt inte. Jag ligger efter med jobb och hem och får dåligt samvete när jag varken har samma tålamod eller lekfullhet med barnen så som jag brukar ha. Energi-nivån är ständigt låg och jag längtar bara till att komma ur denna ”svacka”.

Annons

– Philip är i princip blöjfri hemma, dock vågar jag inte låta honom gå ut utan blöja ännu. Min förhoppning är att det ska gå smidigt av sig själv nu under semestern och jag får packa ner ett antal ombyten för det sker fortfarande en rad små olyckor även om han samtidigt är väldigt duktig och säger till när han vill kissa.

– Jag är sugen på glass, glass och glass. Just nu är det daimglass som är stora favoriten och om jag skulle få välja så skulle jag 1. äta daimglass. 2. sova. Repeat. haha =)

– Nu när vi åker till Usa vill jag köpa med mig massa bebiskläder hem. Dock har jag inte passerat vecka tolv ännu och funderar på om det kanske är dumt att köpa plagg innan vi är över på den ”säkra perioden”? Samtidigt måste vi ju tänka att allting kommer att gå bra och att vi (som jag sagt tidigare), väntar en bebis och inte ett missfall.

– Mitt beroende just nu är frukt, helst conference päron och persikor.

– Jag har köpt nya kosttillskott som är bra för bebisen i magen. Tydligen så ska man äta fet fisk minst tre gånger i veckan och jag vet inte hur det kommer att gå när vi åker iväg till USA. Jag menar, den bästa laxen kommer ju från Norge. Så jag köpte dessa tabletter som innehåller de tre näringsämnen som rekommenderas för gravida: Omega-3, folsyra och D-vitamin. =)

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar