Annons
Annons

En liten fredagslista ♡


Tjejer!! (och killar)! Fredag idag!! WIHOOOOOOOO x 1 miljon!!
Jag tycker att vi startar helgen med en liten fredagslista! =)

Bäst i veckan hittills

Att det äntligen börjar kännas som att sommaren är på ingång och att våren faktiskt är här på riktigt!

Annons

Sämst i veckan hittills

Det måste nog vara Williams fisk-historia. Men om vi bortser från den så kändes det sorgligt när fåret slaktades i Robinson. Man fick höra när den skrek och ja, det var hemskt bara. Både jag och Niclas tittade på varandra och övervägde att bli vegetarianer.

Där har jag ont

Ingenstans just nu!! Hur underbart! Däremot skulle jag inte tacka nej till en ryggmassage 😉

Det tänker jag mycket på

Framtiden! Jag har så svårt att leva i nuet och vill hela tiden tänka framåt. Både när det gäller karriär, familj, huset, träning, ja ALLT. Jag önskar att jag kunde leva lite ”idag” och inte hela tiden planera framåt. Givetvis är det bra att tänka framåt, men man lever faktiskt idag också. Det är lika viktigt att må bra idag som imorgon, eller hur?

Det klär jag mig i

Jag älskar ju mina yogapants som ni vet. Däremot blir det mycket svart just nu eftersom att jag inte riktigt fyllt på vårgarderoben ännu. Jag vill ut och shoppa massa kläder i fina sommarfärger!! =)

Nästa vecka ser jag fram emot

Min födelsedaaaaag på fredag!! WIHOO! =)


Det dricker jag?

Cola Zero, vatten och även KAFFE?!? Jag tog en paus mellan december och fram tills nyss med att dricka kaffe när jag är själv. Jag drack bara kaffe om jag fikade med någon, men denna vecka har jag faktiskt druckit kaffe själv. Sjukt! Ikväll kommer dock Mickis från Stockholm och då ska vi dricka vin =)

Idag händer detta

Nu på morgonen tänkte jag spela in en YouTube video som förhoppningsvis kommer ut i eftermiddag. Sedan ska jag jobba med bloggen, åka och handla inför middagen ikväll, laga mat och sedan bara mysa med Mickis =)

Och på lördag det här

Imorgon ska vi åka till Liseberg! Mikaela har med sig 14-åriga Isabel som är en nära familjevän. Vi tre och William ska tillbringa heeela dagen på Liseberg. Jag älskar Liseberg. När jag var i tonåren och en kille var intresserad var det en av mina kuggfrågor: Åker du allt på Liseberg? Svarade han nej så var han för tråkig. ”Sorry men byyyyyye”. Lite elakt men sant. Niclas svarade att han åker allt, men faktum är att han inte gör det, jag tror att han ljög, haha =)

Söndagen tillbringas så

På söndag ska Mickis och Isabel åka till Ullared. Jag stannar nog hemma med familjen och myser. =)

Och mest av allt önskar jag detta

Det finns så mycket! Det jag önskar mig mest av allt just nu är att du som läser detta ska inse hur värdefull och underbar du är. I dagens samhälle har man så himla mycket krav och måsten som aldrig tar slut. Släpp alla krav och tankar på att du inte duger och sträck på dig själv. För precis DU är helt perfekt, precis som du är. Glöm aldrig det ♡

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar