Annons
Annons

En fantastisk tidsålder


Jag tror inte att det finns några hemliga papper där Gud har skrivit in mitt syfte eller mitt ”mission” i livet.  I så fall skulle jag först behöva hitta de där hemliga papperna för att få reda på vad Gud har för plan åt mig och på så sätt förstå vad jag gör här och varför jag är här.

Annons

Nej.

Jag tror att syftet med livet är vad du säger att det är. Ditt mission väljer du själv och ditt liv blir precis det du gör det till.

Tänk dig en stor tavla som du får fylla precis med vad du vill. Sudda bort allt från det förflutna som inte stärker dig och gör den ren. Personligen har jag gärna kvar vissa negativa saker på min tavla, men endast om det stärker mig eftersom att jag är tacksam för att det har lett mig dit där jag är idag.

Men jag drar ändå ett streck över mitt förflutna och börjar en ny vecka – precis här och nu.

Själv bestämde jag mig igår för att släppa taget om alla tankar på begränsningar denna vecka, för visst befinner vi oss i en fantastisk tidsålder?

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar