Annons
Annons

En dröm om örter


Niclas vaknade helt förskräckt idag och sa att han drömt om otäcka fåglar.

Själv vaknade jag med en härlig känsla i kroppen och med en dröm som höll sig kvar om att jag skulle plantera örter utomhus. Så himla otippad dröm men samtidigt så verklig.

Annons

Jag var tvungen att googla på när man kan börja odla örter utomhus och det står att man kan göra det så fort det inte är minusgrader ute på natten. När jag tittade på väderprognosen tio dagar framåt så kommer temperaturen inte att sjunga under nollan – hur sjukt? Är våren verkligen här nu? *gnuggar mig i ögonen i tron om att jag drömmer*, Haha =)

Det stod dock att fröna mår bäst av att sås inomhus för att flytta ut lite senare, så det får bli mitt och barnens projekt idag! Så himla kul!!

Ska ni göra något kul idag? =) ♡

Så smart att skriva vilka örter man planterar på vinkorkar =)

Så bra inspo till er som har en vägg (ex. på en balkong) som man kan hänga saker på =)

Samtliga bilder från Pinterest

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar