Annons
Annons

En dålig dag


Dagen idag började bra fram tills dess att jag skulle gå och hämta Philip på förskolan.

Jag la mobilen i vagnen och promenerade dit. När jag skulle gå över övergångsstället så hoppade mobilen ur vagnen när jag tog ner vagnen den från trottoarkanten. Jag märkte det först när jag gått över och vände mig då om för att se var mobilen var. Precis vid kanten av vägen.

Annons

Tror ni inte att bilen kör över den i samma sekund som jag ser den?

Det värsta av allt är att den var ny och DYR.

Jag ringde Niclas och berättade vad som hänt och han blev så sjukt sur, alltså riktigt, riktigt sur.

Just nu är mobilen inne på lagning och det kommer att ta några dagar innan jag får tillbaka den. Så himla tråkigt. Det känns så tomt att vara utan sin mobil och jag känner mig ledsen över att jag inte var smartare än så än att lägga den på vagnen, men ännu tråkigare är det att Niclas är så sur.

För mig innehåller livet både positiva och negativa saker, det finns inget liv som bara är toppen hela tiden. Om det ”dåliga” i mitt liv är att min mobil blir överkörd så är det inte hela världen för mig, hellre det än att jag blir överkörd eller ännu värre; mina barn. Niclas tycker att jag inte bryr mig om pengarna, men det handlar ju inte om det. Olyckor sker och en olycka är just precis som det låter, en olycka. 

Men Niclas känner sig nog mest besviken och tycker att jag är ansvarslös och oansvarig. Så tråkigt. Så ja, denna kväll lär nog inte bli så kul. Jag mötte honom med bilen när jag skulle skjutsa William till fotbollsträningen och då vinkade han inte ens för att säga hej.

Just nu är han ute och joggar, hoppas att det blir en lååååång runda så att han kommer hem lite gladare.

Nu ska jag laga mat åt mig och barnen. Hörs mer imorgon. ♡

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar