Annons
Annons

En cykelvagn In-Tha-House! =)


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Hej Onsdag! ♡ Philip och jag har haft en så mysig vecka, vi har hängt 24/7 och lagat mat, myst, skrattat och busat. Som ni såg i min senaste vlogg så har vi införskaffat en cykelvagn och ni var många som var nyfikna på denna smidiga lilla vagn.

Annons

Nu när sommaren kommer ser jag fram emot att använda cykeln flitigt. Både när jag hämtar barnen på förskolan/skolan men också när hela familjen cyklar iväg med grilltillbehör nedpackad och skinande sol. Eller varför inte när jag cyklar till Citygross som bara ligger 1,5 km bort, på cykeln tar det bara två minuter medan det promenerandes tar en kvart – och visst vill man slippa bilen så mycket som möjligt nu till sommaren? Både för miljön och för att man vill vara ute i den friska och härliga luften. Sommar 2018 – du är sååå välkommen! =) ♡

Varje gång jag har cyklat med Philip åkandes bakom så har han blivit rasande arg när det är dags att hoppa ur. En vilja av stål och han äääääälskar att åka i cykelvagnen. Denna lilla tvååring skulle nog helst vilja åka i den hela tiden om han fick bestämma. I vanliga fall har han givetvis hjälm, men när denna bild togs så var vi precis utanför huset och Niclas kom och mötte oss vilket gjorde att hjälpen åkte av för några hej pussar och kramar.

Inför första åkturen var Niclas var jättenojig (som ni kanske redan vet så är han den oroliga av oss). ”Tänk om vagnen åker av, hur vet vi att den håller?”. Jag suckar ju som vanligt när jag tycker att han överdriver och säger ”Klart att den håller, den är ju givetvis testad!”. Att spänna fast vagnen bakom cykeln var väldigt smidigt och den rullar väldigt lätt bakom. Efter att Niclas fick prova första åket så kände även han sig säker och vi fick ”tillåtelse att ge oss ut på vägarna”, haha. =)

Bak finns två fickor, en lite mindre och en större korg vilket är perfekt inför sommarens picknick!! =) Sedan finns det även gott om plats inne i vagnen om man skulle vilja lasta på lite där inne också. Jag gillar också att vagnen har så många fönster, inte undra på att cykelturen blir så rolig när man kan sitta där inne och titta på allt spännande som svischar förbi =)

Philip ser lite sur ut eftersom att cykeln stannade, han vill ju gärna åka hela tiden, haha =)

Jag gillade även att den har fempunktbälte och även en liten nackkudde så att Philip sitter skönt. Lilla älsklingen.♡

Man kan även göra om vagnen till en vanlig promenadvagn, men vi kommer nog mest att använda den som cykelvagn =)

För er som skrev och frågade om var den är köpt så hittar ni den inne hos Jollyroom. Där finns även andra cykelvagnar om ni är sugna på en sådan inför sommaren =) Det enda minuset jag kan komma på är att man inte kan fälla bak ryggstödet om Philip somnar. Förutom det så tycker jag att den är jättebra! Har ni fler frågor så maila så svarar jag via mailen =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar