Annons
Annons

En annorlunda dag


Idag har hela dagen bestått av att jag och Niclas har gått om varandra.

Jag kom hem strax innan tolvtiden till ett kaos i huset. Philip hade magsjuka och har spytt vart och vartannat. Alla sängkläder var bortrivna, köket var i fullständig misär och ja, hela huset hade i princip varit med om en jordbävning. Niclas beklagade sig över hur jobbigt han har haft det med en son som är magsjuk och jag suckade över att han klagade. Själv hade jag en sjuk ”magsjuk” Philip en hel helg när Niclas var iväg och åkte skidor med sitt killgäng i mars. Gnällde jag? Nej.

Annons

Ibland kan jag bli så trött på när man gnäller över icke-problem. Magsjuka hos barn går ju över. Att torka upp lite spya och byta några blöjor extra är ju inte hela världen om det bara pågår i ett dygn eller två. Man överlever som förälder, det enda som är jobbigt är ju om man själv skulle bli magsjuk. Men så länge man inte är det tycker jag att man ska vara tacksam. Tänk istället dom som har barn som är kroniskt sjuka, DET måste vara jobbigt.

Philip blev jätteglad över att se mig. Det första han gjorde var att krypa ner i mitt knä, lägga sig på sidan som en liten bebis, sluta ögonen och sa att han ville sova. Så jag la honom i barnvagnen och tog en liten minipromenad runt kvarteret så att han somnade.

Sedan tog Niclas en joggingtur, jag redigerade vloggen som kom upp idag på YouTube, vi åkte och köpte en sen lunch (klockan fyra) och det är först nu, klockan sex, som vi tänkte slå oss ner och titta en stund på ett avsnitt av Robinson som vi missat från den senaste veckan. Niclas har dukat fram en påse chips så det ska bli jättemysigt att slappna av lite och bara mysa hela familjen. PUH!

Jag menar verkligen inget illa mot Niclas, han är verkligen det bästa som finns och min själsfrände, men ibland kan jag sucka lite över det där med att tycka synd om sig själv. Jämför vi oss med andra i världen så borde vi borde vi skratta oss lyckliga ♡

Jag ställde barnvagnen ute. Där sov Philip i nästan tre timmar! Min lilla bebis, han var jättetrött ♡ Ett berg med tvätt som Niclas bara slängt på golvet som väntar på att vikas in i garderober och byråer. Det får vi ta imorgon! 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar