Annons
Annons

Du blir vad du tänker


Jag vet inte hur många gånger jag har börjat tänka på någonting som jag varit missnöjd och ju mer jag har tänkt ju värre har det känts. Ett exempel just nu är vår garderob i hallen som jag skrev ett inlägg om här. När jag väl hade börjat tänka på allt som är fel och hur jag kan göra om den så kom det fler och fler liknande tankar.

Annons

Jag märkte av denna spiral ganska snabbt. Inom några dagar blev det värre och ju mer jag tänkte på det ju mer kände jag det är dags att måste göra någonting åt den!

Tills jag idag insåg att detta är ett klart kvitto på att saker blir som man har tänkt! Vårt liv är en spegelbild av våra tidigare tankar! Ju mer positivt du tänker – ju mer positivt tänker du. Det du tänker påverkar ditt liv som drar till sig liknande energi.

Det jag kan göra är att:

  1. Renovera garderoben.
  2. Förändra mina tankar gällande garderoben.

Glöm det där med att man blir vad man äter, jag tror starkt på att man blir vad man tänker!   

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar