Annons
Annons

Det känns som fredag


Godmorgon fina ni! ♡

Jag vet inte varför men det känns verkligen som att det är Fredag idag med stort F. Kanske beror det på att William har skolavslutning idag? Haha, det känns i alla fall så knäppt! =) 

Annons

Niclas åkte till Stockholm igår kväll för jobb och möten, så jag har varit själv med barnen hela kvällen igår och är själv fram till klockan fyra i eftermiddag då Niclas kommer hem igen, redo för skolavslutningen med William klockan fem.

Igår kväll fixade jag i trädgården. Jag klippte gräset längst nere vid sjön (dit robotgräsklipparen inte når), sedan blev jag trött. Alltså GUD vad jag orkar mindre nuförtiden.

Jag ringde en vän som vi har fått gräsklipparen ifrån och tydligen så finns det en knapp som gör att gräsklipparen går av sig själv. HAHAH! Inte konstigt att det var så jäkla jobbigt att DRA den tunga gräsklipparen fram och tillbaka. Hur som helst så såg jag det som dagens lilla träningspass och bättre att få veta om denna funktion sent än aldrig =)

Snart ska jag göra i ordning en massa god frukost, väcka barnen och skjutsa iväg dom till förskola/skola. Sedan kommer en larmkille och ska titta till vårt larm på huset och efter det väntar en hel dag med massa jobb. Jag ligger alltid lite efter men så är det. Jag har lärt mig att leva med det. Så förlåt alla obesvarade mail, jag kämpar!! =)

Ville bara kika in och säga godmorgon och önska er en underbar dag!! Så glad för att ni kikar in här varje dag! STOR KRAM och hoppas att du får en toppendag!! ♡

Igår var jag och mamma på BVC för 2,5 års kontroll på lilla Philip. Han vägde 18 kg och var 98 cm lång. Hans längdkurva ligger 3 snäpp högre än ”det normala” och hans viktkurva 2 snäpp högre. Hur som helst så konstaterade vi att han var en frisk liten kille som klarade av att rita med båda händerna, säga små meningar, kunna förstå och peka på olika kroppsdelar och hoppa jämfota. Så kul med lite sådana tester för jag brukar inte ”testa” honom på det viset hemma. 

När besöket var klart så fick han välja en liten leksak från en låda. Han valde givetvis en bil (han älskar bilar) och när jag sa att han skulle säga ”tack” så gick han fram och kramade sköterskan. Så himla söt!! Vi alla bara ”Naaaaawh”. 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar