Annons
Annons

Det hemliga knepet för att få bort Celluliter


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Igår var det över 10 grader hela dagen, hur skönt? Vintern är äntligen slut och barben-perioden är precis runt hörnet. Därför tänkte jag presentera ett skönhetsverktyg som bokstavligen kommer att hjälpa dig att få fina sommarben samtidigt som den reducerar celluliter. Det magiska verktyget heter torrborste! Jag vet att ni har hört talas om det tidigare, men har ni testat det?

Annons

Att torrborsta kroppen hyllas av Miranda Kerr och Gwyneth Paltrow. Man exfolierar inte bara huden utan man bidrar även till att öka blodcirkulationen i kroppen och öka lymfatisk dränering. Jag har precis börjar använda en torrborste efter att min kompis berättade att hennes celluliter försvunnit helt. Hon pratade om att hon fick bort majoriteten på bara några veckor.

 

Så här gör du:

Borsta alltid mot hjärtat, de hjälper att avlägsna stillastående toxiner, vilket med tiden blir bindväv och som till sist blir celluliter.

Sedan gillar jag även borstar med ett långt handtag eftersom att det hjälper mig att nå alla svårare områden som jag inte vanligtvis når med handen.

Borstarna ska vara fasta men samtidigt inte för hårda. Vissa borstar är mjukare än andra vilket är bra för mer känsliga områden som armar och bröst. Själv kör jag med en ganska fast borste till hela kroppen.


Torrborstning är bra för blodcirkulationen och vissa läkare hävdar även att torrborstning hjälper till mot svullnad eftersom att man hjälper kroppen att göra sig av med överflödigt vatten.

Torrborstning hjälper även mot inåtväxta hårstrån. ♡

 

ETT // TVÅ // TRE // FYRA // FEM

 

Torrborstarna ligger mellan 79 kr – 249 kr om man inte köper Remington´s, den är lite dyrare. En bra borste håller i många, många år. 

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar