Annons
Annons

Dermapen – Resultat!


Idag gjorde jag en Dermapen-behandling för andra gången hos min vän Kith Larsson som är hudterapeuft på HBC här i Borås.

Senaste gången jag gjorde behandlingen var för ett år sedan och jag skulle egentligen ha kört en kur på 3 gånger, men sedan kom sommaren och ja, ni vet… Så nu kör jag om på ny kula igen. Jag filmade även till vloggen som kommer ut nästa onsdag, så då får ni se lite mer ingående på hur det gick till =)

Annons

För er som inte vet så är Dermapen en pennliknande maskin som består av 12 stycken små nålar. Man lägger pennan mot huden i ansiktet och i sekunden skapas det 1 300 mikrokanaler. Man tar alltså ”sönder” huden eftersom att man vill att den ska förstöras så att den kan byggas upp igen med ny styrka. En riktig kollagen booster med andra ord! =) Huden tänker nämligen: ”Nej, huden är sönder! Vi måste laga den ASAP” – och så kickar den igång cellförnyelse och kollagen och bara pumpar ut det i full fart. På huden finns också hyaluronsyra som slussas ner på djupet i huden och som även den har en kollagenstimulerande effekt.

Det är alltså ingen mysig ansiktsbehandling utan den är ganska tuff. Den gör inte jätteont, däremot så tycker jag att pannan och näsan gör ondast – och då vill jag tillägga att jag körde utan bedövning. Så om ni testar på denna behandling så behöver ni inte vara oroliga om ni kör utan 🙂

Dermapen används framför allt för att behandla:
– Slapp och åldrad hud
– Rynkor och fina linjer
– Acneärr
– Förstorade porer
– Upphöjda ärr

Jag har inget av det ovanstående utan gör den mest för att bibehålla och vårda ansiktet då det som sagt gör att man får mer spänst i ansiktet eftersom att produktionen av kollagen och elastin ökar. Sedan får man ett enormt glow av behandlingen också vilket man inte tackar nej till =)

En behandling kostar runt 2 200 kr för er som undrar, men kör man en kur så blir det billigare. Detta är inte spons utan jag betalar, dock måste jag erkänna att jag får lite kompisrabatt 🙂

Här la hon på en peeling med lite syra innan vi började så att behandlingen svarar bättre.

Så här såg det ut på min kind direkt efter behandlingen och innan hon rengjorde ansiktet och torkade bort blodet. Det ser läskigare ut än vad det är.

Jag tittade precis mig i spegeln och ser hur massa gammal hur har lagt sig ovanpå huden och redo att tappas. Kroppen är verkligen fantastisk – och SNABB. Jag tror att jag kommer att lägga på en ansiktsolja på ansiktet och försiktigt skrubba bort de döda hudcellerna. Olja tycker jag löser upp så bra samtidigt som den är skonsam 🙂


Nu ska jag laga lite middag! Kyckling med ris står på menyn! Hoppas att ni har en mysig kväll =) ♡

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar