Annons
Annons

Den bästa peelingen kostar under 10 kr!

Någonting som jag har läst lite överallt den senaste tiden är hur man kan få en superbra ansiktspeeling till en ickesumma. Hemligheten är nämligen...


Någonting som jag har läst lite överallt den senaste tiden är hur man kan få en superbra ansiktspeeling till en ickesumma. Hemligheten är nämligen bikarbonat. Ja, något så enkelt och som du förmodligen redan har hemma i köksskåpet.

Annons

Jag har varit lite skeptiskt till det eftersom att jag varit rädd för att det ska fräta på huden, men tydligen ska det vara fantastiskt för fetare hud med mycket pormaskar och när jag till och med läser detta hos en världskänd hudvårdsguru som VET vad hon pratar om så har jag äntligen vågat testa. Resultatet blev över förväntan och ansiktet blev verkligen babylent! Konsistensen av bakpulver avlägsnar ytdöda hudceller samtidigt som den är antibakteriell och antiinflammatorisk. Vet du om att du har en känslig hud så rekommenderar jag att du gör ett litet test först, men detta ska fungera jättebra om man har aknebesvär.

Så här gör du:

Rengör ditt ansikte som vanligt. Ta sedan lite vatten i handflatorna och tillsätt en tesked bikarbonat. Gnid handflatorna mot varandra och applicera sedan blandningen på ditt ansikte med cirkulära rörelser. Skölj noggrant(!!!) och avsluta med en toner eller ansiktskräm som återställer hudens PH.

Ansiktet är nu babylent =)

PS! Jag läste även att man kan hälla lite bikarbonat i badkaret, då får du samma underbara känsla fast över hela kroppen. Det måste jag testa ikväll! 

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar