Annons
Annons

Dags att storhandla


Nu ska jag åka och storhandla, så om ni ska till ICA City i Borås inom kort så ses vi där 😉

Smidigast är förstås att handla mat online, men tyvärr så kom jag på det lite försent och vi behöver verkligen handla IDAG. Önskar att man kunde handla mat via expressleverans – alltså att maten levererades inom en 30 min – 1 h till ytterdörren från dess att man beställt. Det vore väl något? 😍

Annons

Hur som helst så har jag väntat in så att Niclas ska komma hem från jobbet och ta hand om barnen – så kan jag vara mer effektiv. Jag menar – att handla utan barn går dubbelt, minst! Lite tråkigt att man i princip byter av varandra vid dörren, men jag antar att det blir så ibland. Jag är lycklig som ens har någon att byta av vid dörren, mina tankar går till de föräldrar som är ensamstående. Jag har en bekant som är ensamstående med små tvillingar – Åhh vad hon måste vara stark! För er som inte har barn så förstår ni nog inte vad jag menar nu, men det är faktiskt påfrestande att packa in barn, packa ur (speciellt nu i vintertider). För att inte tala om den inre stressen som man kan få ibland när man handlar med barn vid samma tidpunkt som alla andra ska handla. Tänk då att ha TVÅ!

Jag brukar inte ha ont av att ha med mig barnen – men kan jag storhandla utan barn så gör jag gärna det.

Heja oss vardagspusslare!

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar