Annons
Annons

Dagens tips!


Jag fick hem Maria Nila´s nya schampoo, balsam och hårmask från en PR byrå. När jag fick hem dom så tänkte jag att de säkert är helt ok, men inte mer än så. Men jag kände skillnad direkt efter första tvättningen. Håret både luktade gott och strukturen kändes jättebra på håret efteråt. Jag gick på stan och tänkte ”Gud vad mitt hår känns annorlunda, på ett bra sätt”. Sedan kom jag på att jag ”bytt” schampoo.

Annons

Under tiden jag tvättade håret med produkterna så kände jag inte särskilt. De löddrade inte extra mycket eller luktade så där extra gott som vissa schampoo gör. Resultatet kom först efteråt vilket egentligen är precis det man vill. Ofta tycker jag att den där nyschampoonerade doften försvinner direkt vid hårfönen men här sitter den kvar.

Ett stort plus är att alla Maria Nila´s produkter är 100 % vegansk samt godkänd av djurens rätt. Sedan är det även ett plus att Maria Nila är ett svenskt företag =)

Så här står det om produkten:Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten.”

Så ett tips ifall ni är ute efter nya hårprodukter och vill testa något nytt =)♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar