Annons
Annons

Dagens sinnesstämning


Precis som musik kan avslöja ens sinnesstämning så tycker jag att ett hem också kan berätta ganska mycket om hur man mår. När jag är stressad slänger jag bara mina kläder lite överallt när jag byter om och hinner inte lägga dom till tvättkorgen (om de är smutsiga) eller att vika in de i garderoben. Använda tallrikar, glas och muggar ställs bara på diskbänken istället för att bara öppna diskmaskinsluckan och sätta in disken där direkt. Hämtade paket från posten ligger lite överallt med kartonger i ett hörn, papper i det andra och innehållet i det tredje. Det stöket gillar jag inte utan får lite smått panik när jag återvänder till ”nuet” och inser allt kaos som jag har skapat. 

Jag trivs verkligen inte i stök och kan bli ganska stressad om det är för rörigt hemma hos oss, dock tycker jag att det är ganska mysigt när det är lite ”stökmysigt” om ni förstår vad jag menar? Lite för många kuddar i soffan som inte ligger perfekt puffade, plädar slängda över varandra, massa tända ljus som brinner från rummets alla hörn, barnen som sitter och leker på golvet med leksaker utspridda över hela mattan och att det inte är så där perfekt städat. Det är inte smutsigt men det är inte heller iordning plockat.

Så har vi levt idag och jag tycker att det är ganska mysigt! Niclas kom även precis hem med en bukett underbara blommor till mig och jag känner mig just nu så glad och uppskattad att han tog sig tanken, tiden och engagemanget och gick ut och köpte blommor till mig bara för att det är ett nytt år. 

Annons

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med kebabspett, ris och kebabsås, först ska vi bara välja ut en härlig film. I ugnen gräddas just nu en kladdkaka (recept här) eftersom att jag bestämde mig för att mitt nyttiga liv börjar imorgon och inte idag. En sista dag kvar innan vi kör igång 2018 på riktigt.

Hoppas att ni också har en underbar kväll! ♡ Ni är bäst! 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar