Annons
Annons

Dagens SEX


Dagens hälsa på: Det första jag gjorde när jag kom upp till Stockholm var att hälsa på tjejerna på LOPPI kontoret. Så gulliga och gästvänliga som vanligt =)

Screenshot_20171011-171120

 

Dagens lunch: Jag tog en lunch med mina barndomsvänner Elvira och Marie som var jätterolig. Vi har alltid så kul när vi ses och det är så roligt att jag är uppe i Stockholm lite oftare nu så att vi har möjlighet att ses. Även om det bara är för en kort lunch så är det bättre än ingenting alls.

Annons

20171011_171508

Vi åt lunch på systrarna voltaire som ligger i Åhlens.huset Fokus där ligger på grönt och hälsosamt, vilket jag gillar =)

 

Dagens utmaning: Jag var ju som sagt med i en debattpanel på kulturhuset i Stockholm idag vilket är helt nytt för mig. Jag har aldrig debatterat muntligt tidigare (förutom i skolan givetvis) så detta gjorde mig definitivt en erfarenhet rikare.

 

 

Dagens saknar: Nu när jag har börjat jobba lite mer, både som revisor och att jag reser mer i och med mina sociala medier så saknar jag mina barn. Jag är så van vid att hämta William klockan två i skolan, för att inte tala om Philip som i princip satt ihop med mig hans första 1,5 år. Lite sorgligt men samtidigt så tycker jag att mina jobb är så roliga. Det blir ju som ett plåster på såret när jag saknar dem.

 

Dagens födelsedagsplanering: Niclas fyller år på måndag och jag har bytt bort min dag från jobbet den dagen så att jag ska jobba tisdag-onsdag, istället för måndag-tisdag. Jag älskar födelsedagar och vill givetvis fira Niclas ordentligt. Tänk att han föddes för snart 38 år sedan och var en liten bebis. Jag måste komma på en bra plan med vad vi ska hitta på för något kul. Har ni några idéer? Maila gärna i så fall (kommentera inte så att han kan läsa, haha). Hela dagen ska givetvis vara en suprise =)

 

Dagens kärlek: Efter min slutreplik hos Aftonbladet igår så har jag fått otroligt mycket kommentarer och stöd, både från nära, bekanta och icke bekanta. När man sticker ut hakan och säger sin åsikt så är ju risken väldigt stor att man blir påhoppad, men jag känner tvärt om. Jag har fått så oerhört mycket stöd och kärlek. Jag ser vartenda kommentar, mail eller meddelande från er och jag vill att ni ska veta att det betyder mycket. Jag är så glad över att jag har fått så fina läsare och att det finns så mycket girlpower här inne. Tillsammans är vi starka!

Dont-forget-you-are-magic_daily-quote

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons


Laddar