Annons
Annons

Dagens ineffektiva dag


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Idag har jag inte varit effektiv alls. Jag vaknade klockan sju, barnen skulle gå iväg till skolan etc. Sedan åt jag frukost med mamma, la upp ett samarbete på Instagram, lagade lunch (mac & cheese), gick igenom mail, hämtade barnen, lagade spagetti och köttfärssås till middagen ikväll, skjutsade William till fotbollsträningen, bakade bröd (mitt mål är att sluta köpa bröd ute i butiken och baka hemma istället).

Annons

Sedan har det rullat på. Om fem minuter ska jag åka och hämta William från fotbollsträningen, sedan ska vi äta middag och vips är det dags för kvällsrutinen. Förbereda inför morgondagen, läxor, pyjamas och vips så är klockan åtta!

Idag har jag hämtat ut packet som har kommit medan jag var bortrest. Mest glad blev jag ett paket fyllt med produkter från ByTerry (smink) och Codage (hudvård)! ByTerry känner jag till sedan tidigare, Codage är dock nytt för mig så det ska bli jättespännande att testa! 

Det jag fick från ByTerry är: Mascara som har en borste som man kan förlänga/förkorta, Foundation som ska vara flawless på huden, Hybridpuder, deras prisbelönta finishing powder, Nude palette och ett Serum.

Från Codage fick jag: En dagkräm, nattkräm, 2 olika serum samt ett toning lotion.

Köttfärssåsen har legat och puttrat i några timmar nu.I den har jag lök, vitlök, basilika, tomatpuré, krossade tomater, köttfärs, crème fraîche, dijonsenap och rött vin. Allt ekologiskt ♡

 

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar