Annons
Annons

Dagens 3 bilder


Jag och Niclas tog en ”sista” trip i bilen för att värdera den. Snart ska den säljas och inom kort kommer teslan direkt från USA. Vi fick ett mail om att den är klar nu, så nu håller den på att transporteras hit till Sverige. Det kommer nog att ta en månad och under tiden ska vi försöka sälja av vår älskade Mercedes E-klass. Jag kommer att sakna den!!

Annons

Ni som följer mig på Instagram kanske redan har sett denna puff, men åhh vad fin den är! Jag är såå kär som man kan bli i en puff. Jag älskar att den är så stor, jag älskar materialet i sammet och de djuphäftande klädda knappar är bara pricken över i:et 😍Ni hittar den här. 


Jag sover så sjukt mycket. Jag förstår inte hur det är möjligt att sova så mycket (på riktigt alltså). Jag lägger mig runt klockan nio och vaknar klockan halv 8. Sedan MÅSTE jag sova en liten stund på lunchen också bara för att orka dagen. Jag minns att jag gjorde samma sak med Philips graviditet. Ibland åkte jag hem en liten stund från kontoret för att sova och ibland somnade jag i bilen (parkerad så klart). Haha.


 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar